Residential

 

The Studios at Watford
 

Our brief was to create a modern interior that would attract local professionals in this central Watford Location.

 

The apartments were to have an urban vibe and make maximum use of the space available.  The installation of a wall bed system allows the occupant to

transform the space from bedroom to living room in one easy step by closing the bed complete with all the bedding to create a spacious living room.

 

We decided to zone the kitchen area using a grey paint colour, which brings some warmth in to this monochrome scheme with pops of yellow and orange. 

 

To learn more about this development, click here.

 

Show More

©2018 NICOLA STANTON-ROTONDI INTERIORS / All Rights Reserved / Legal Info / Website by Designs on the Web

All photos courtesy of Simon Harvey Photography and FinFoto.Com