Private Client Hertfordshire

 

THE BRIEF:

 

The clients wish list was to lighten up their oak framed house and make it feel warm, calm, bright and luxurious without too much formality or austerity.

 

They wanted the space opened up to let in more natural light. creating a family 'hub' area in which to dine eat chat and play for the whole family.

We brought in beautiful statement  lighting, heavily textured natural fabrics to bring  softness to the new spaces.

 

The whole house was stripped back and refurbished, lighting carefully planned and furniture designed and made bespoke for us by our team of very skilled craftsmen.

 

​The result is a cleverly designed space full of personality ambience and subtle details.

 

The images on the right hand side 

showcase 'before and after' the transformation.

6.jpg

6.jpg

Nikki II-29.jpg

Nikki II-29.jpg

©2018 NICOLA STANTON-ROTONDI INTERIORS / All Rights Reserved / Legal Info / Website by Designs on the Web

All photos courtesy of Simon Harvey Photography and FinFoto.Com